Professionele Zorg

Gewoon vanuit huis

Als het even niet meer gaat kan het fijn zijn als iemand je de juiste richting biedt

Meer informatie aanvragen

Professionele Zorg

Gewoon vanuit huis

Als het even niet meer gaat kan het fijn zijn als iemand je de juiste richting biedt

Meer informatie aanvragen

Ambulante Zorgverlening

Identiti biedt naast trainingen ook ambulante zorgverlening. Deze vorm van zorgverlening noemen wij thuisbegeleiding en wordt als heel fijn ervaren.

Thuisbegeleiding vindt bij de cliënt thuis plaats, bij jou dus, in je eigen omgeving. Wij geven zowel kortdurende als langdurende thuisbegeleiding, wanneer je leven ontregeld is door psychiatrische- of psychosociale problemen. Wij denken niet in hokjes, maar juist out of the box. Dát is onze kracht. Voor ons is geen brug te ver en geen probleem te gek voor woorden. Vanuit deze gedachte starten we de begeleiding, omdat wij geloven in jou, naast jou staan en niet boven jou en samen een manier gaan vinden voor het oplossen van jouw hulpvraag(en)! Hiervoor maken we samen een zorgplan, waarin jouw hulpvraag(en), doelen en wensen staan.

Onze thuisbegeleiding richt zich op 1 of meerdere onderstaande leefgebieden:
– Activiteiten en vrije tijd
– Sociale contacten
– Werken
– Wonen
– Financiën

Kortgezegd houdt dit in, dat wij professionele begeleiding kunnen geven bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-hulp), of bij vrijetijdsbesteding, of financiële- administratieve ondersteuning, of gezinsondersteuning, of huishoudelijke ondersteuning, hulp bij het bezoeken van instanties, of ziekenhuis- artsbezoeken, hulp bij netwerkontwikkeling en het vergroten van sociale contacten. Wij geven geen medische begeleiding!

Neem eens contact met ons op om na te gaan of jouw gemeente een contract heeft met ons, zodat de begeleiding vergoedt gaat worden. Je kunt ons hierover contacteren via onderstaande knop.

Neem contact met ons op

Ook bieden wij ambulante zorgverlening tijdens de wandelgesprekken met coach Boban in het Drieluik Traject Voor Mannen & Vrouwen.

Wij zijn werkzaam  in de regio tussen Bergen op Zoom, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven en Antwerpen. De begeleiding voeren wij het liefst thuis uit bij de cliënt, met het oog op het gevoel van geborgenheid. De inzetbare professionals zijn altijd MBO specialist of HBO niveau geschoold

sociaal-wijkteam-Utrecht

Terugblikken van deelnemers

Een selectie van onze leukste feedback

Sinds ik onderdeel heb mogen zijn van de training van Identiti-Trainingen, ervaar ik een verhelderende kijk op mijn behoeftes en kwaliteiten. Ik sta versteld van de groei die ik ben doorgaan.

Ik ben door de training van Identiti-Trainingen in contact gekomen met een dieper deel van mijn persoonlijkheid. De ontdekking dat ik een getalenteerd persoon ben die weet wat ie kan en wil is een toegevoegde waarde voor alle aspecten van mijn verdere bestaan en zal me kracht geven bij keuzes die zullen volgen.

Ik had nooit kunnen dromen welke verandering ik zou ervaren door deze training.

Ga vooral zo door met wat jullie doen; je bent een geweldig mens met vele inzichten waar je vele mensen mee kan helpen

Monique, ik ervaar jou als een zeer warme energieke vrouw die ons een ander niveau van onszelf wil laten binnenstappen. Iets waardoor we sterker worden en uiteindelijk veranderen tot een eenheid in onszelf!

Van trainster Monique heb ik (buiten het feit dat ze een hele goede trainster is) veel positiviteit, hartelijkheid en warmte mogen ontvangen. Monique weet met haar training mensen te raken.

De mensen van Identiti-Trainingen lijken erg goed te weten waar het allemaal om draait. Hier wordt er gekeken naar de mogelijkheden van mensen en niet naar de onmogelijkheden. En dit stuk is ontzettend belangrijk.

It was interesting, very good. I am grateful to Identiti for helping me to understand myself. No remarks, only good feedback.

Geweldig! Dit is wat ik zocht. Het gaat de diepte in en het gaat over mij en niet over een ‘baanzoekende’.

Heel goed verzorgd met veel aandacht voor de cursisten. Ik vond het fijn de tijd te krijgen voor een opdracht. Ik weet nu wat ik kan.

Ik heb tijdens de training veel geleerd wat mijn struikelblokken zijn en mijn vaardigheden. Wat ik meeneem uit deze training zijn waardevolle ideeën, heel veel blije gevoelens, dankbaarheid en veel liefde van mijn medecursisten.

Dankbaar dat ik mij heb aangemeld voor deze training. Monique, ik raad jullie echt aan om door te gaan met deze training, want het is echt nodig!

Kernwaarden

& beloftes

Kernwaarden

& Beloftes

Kernwaarden in hoe we te werk gaan zijn:

Een persoonlijke benadering
Herkenbaarheid creëren door te spiegelen
(“hey, dat herken ik in mijn relatie!”)
Duidelijkheid in ontwikkelingsroute
Tools die direct toepasbaar zijn en voor de rest van je leven bruikbaar blijven
De focus ligt op genezing en weer regie nemen over je leven