Meer weten over één van onze trainingen?

Vul het contact formulier hiernaast in en we nemen op zeer korte termijn contact met u op.
Liever direct iemand spreken?
Van 9:00 – 21:00 zijn wij op weekdagen altijd bereikbaar (ook via Whatsapp) op het onderstaande telefoonnummer.

085-0189843

Identiti Trainingen
& Ambulante Zorgverzekering

Verbeetenstraat 23
4812 XH Breda

Identiti Trainingen heeft het Registerplein kwaliteitscertificaat

Wij zijn in het bezit van het Kwaliteitscertificaat voor de Zorg

  Privacy beleid

  Terugblikken van deelnemers

  Een selectie van onze leukste feedback

  Sinds ik onderdeel heb mogen zijn van de training van Identiti-Trainingen, ervaar ik een verhelderende kijk op mijn behoeftes en kwaliteiten. Ik sta versteld van de groei die ik ben doorgaan.

  Ik ben door de training van Identiti-Trainingen in contact gekomen met een dieper deel van mijn persoonlijkheid. De ontdekking dat ik een getalenteerd persoon ben die weet wat ie kan en wil is een toegevoegde waarde voor alle aspecten van mijn verdere bestaan en zal me kracht geven bij keuzes die zullen volgen.

  Ik had nooit kunnen dromen welke verandering ik zou ervaren door deze training.

  Ga vooral zo door met wat jullie doen; je bent een geweldig mens met vele inzichten waar je vele mensen mee kan helpen

  Monique, ik ervaar jou als een zeer warme energieke vrouw die ons een ander niveau van onszelf wil laten binnenstappen. Iets waardoor we sterker worden en uiteindelijk veranderen tot een eenheid in onszelf!

  Van trainster Monique heb ik (buiten het feit dat ze een hele goede trainster is) veel positiviteit, hartelijkheid en warmte mogen ontvangen. Monique weet met haar training mensen te raken.

  De mensen van Identiti-Trainingen lijken erg goed te weten waar het allemaal om draait. Hier wordt er gekeken naar de mogelijkheden van mensen en niet naar de onmogelijkheden. En dit stuk is ontzettend belangrijk.

  It was interesting, very good. I am grateful to Identiti for helping me to understand myself. No remarks, only good feedback.

  Geweldig! Dit is wat ik zocht. Het gaat de diepte in en het gaat over mij en niet over een ‘baanzoekende’.

  Heel goed verzorgd met veel aandacht voor de cursisten. Ik vond het fijn de tijd te krijgen voor een opdracht. Ik weet nu wat ik kan.

  Ik heb tijdens de training veel geleerd wat mijn struikelblokken zijn en mijn vaardigheden. Wat ik meeneem uit deze training zijn waardevolle ideeën, heel veel blije gevoelens, dankbaarheid en veel liefde van mijn medecursisten.

  Dankbaar dat ik mij heb aangemeld voor deze training. Monique, ik raad jullie echt aan om door te gaan met deze training, want het is echt nodig!