Wie ben ik?!

Wat kan ik?! Wat wil ik?!

Deze vragen houden ons allen bezig. Zoveelste studie. Relaties die niet lijken te werken. Wat wordt mijn beroepskeuze? Geef ons en jezelf een jaar en wij helpen jou om jouw pad te vinden!

Plan een intake

Wie ben ik?!

Wat kan ik?! Wat wil ik?!

Deze vragen houden ons allen bezig. Zoveelste studie. Relaties die niet lijken te werken. Wat wordt mijn beroepskeuze? Geef ons en jezelf een jaar en wij helpen jou om jouw pad te vinden!

Plan een intake

Drieluik van een jaar

Voor mannen & vrouwen die in zichzelf willen investeren

Tijdens dit unieke Drieluik Traject nemen Boban & zijn collega’s je mee op een innerlijke reis van 1 jaar. Een reis die je niet snel zal vergeten en jou alle mogelijkheden zal bieden om op alle vlakken aan jezelf te werken;
lichamelijk – mentaal – emotioneel en spiritueel.

Hoe fijn is het om individueel en op maat jouw ontwikkelingen met een professional te gaan verankeren. Dat klopt, verankeren, want alles wat je in dit traject meekrijgt zal je gaan gebruiken in je verdere leven!

beroepskeuze test breda

In dit traject doorloop je 3 aparte modules. Gezamenlijk vormen zij het Drieluik van jouw ontwikkeling. Dit traject duurt 40 weken.

Module 1 Personal Trainer & jij

Samen met onze personal trainer ga je jouw doelstellingen behalen. Hij geeft advies op het gebied van sport, bewegen en voeding. Wees gerust, alles op jouw eigen tempo en binnen je fysieke grenzen. Eerst wordt er een persoonlijk plan gemaakt en helemaal toegespitst op jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld willen werken aan jouw conditie, je levensstijl willen veranderen, willen afvallen of je lichaam en geest in balans willen brengen. Misschien wil je wel alles tegelijk.

Dit doe je 1 keer een uur per week, 40 weken lang (m.u.v. schoolvakanties). Een training gaat ook door bij slecht weer, of wanneer je geen zin hebt of moe bent. Jouw personal trainer zal je motiveren en inspireren door te gaan om jouw doelen te behalen! Je zult gaan merken dat je naast een lichamelijke verbetering zoals bv een betere conditie, ook meer ruimte krijgt in je hoofd. Daarnaast zullen er zeer waarschijnlijk een scala aan emoties en gevoelens zijn losgekomen.

Module 2 Boban & jij

Vanaf dag 1 komt Boban met de uitnodiging om naast de personal trainingen iedere 2 weken een wandeling van 60-90 minuten te maken. Tijdens deze ontspannen wandelingen gaat Boban het, op zijn eigen laagdrempelige manier, hebben over de voortgang van jouw persoonlijke groei. Hierbij gaan jullie samen op zoek naar de knelpunten van alledag. Vragen die naar voren komen zijn; ‘hoe voel je je’ ‘wat doet het traject met je’ en/of ‘loop je ergens tegenaan.

Daarnaast zal hij samen met jou ook een stukje verleden bespreken. Het is vrijwel ondenkbaar je niet op je gemak te voelen bij Boban. Omdat hij authentiek, oprecht en duidelijk is en zich als een kameleon kan opstellen, zullen deze gesprekken aanvoelen als de wandeling met een goede vriend, waarbij jij je gezien en gehoord zal voelen!

“Genees de jongen. Dan komt de man!”
– Tony Robbins –

Module 3 Monique & jij

Voor een stuk emotionele, spirituele en mentale verdieping & het volledig re-shapen van je leven, is de 6-daagse ervaringsgerichte training “Zelfont-wikkeling in identiteit” een essentieel onderdeel van dit traject. Samen met gelijkgestemden ga je in kleine groepen en onder leiding van Monique een ervaring aan om nooit te vergeten.

Met haar eigen doorontwikkelde psychosociale methodieken krijg je de kans om jouw (in het verleden) opgelopen pijnen te genezen en een volledig éigen identiteit neer te zetten. Monique houdt je een spiegel voor die jou zal helpen diverse patronen te doorbreken. Zij kijkt dwars door alle maskers en muren heen en raakt jouw potentieel aan. Dit is haar kracht en met dit potentieel kan jij een ommekeer maken naar een leven zoals jij wenst!

“Alles wat een vrouw moet weten, weet ze al!”
– Julie Christie –

Plan direct jouw intake

Terugblikken van deelnemers

Een selectie van onze leukste feedback

Sinds ik onderdeel heb mogen zijn van de training van Identiti-Trainingen, ervaar ik een verhelderende kijk op mijn behoeftes en kwaliteiten. Ik sta versteld van de groei die ik ben doorgaan.

Ik ben door de training van Identiti-Trainingen in contact gekomen met een dieper deel van mijn persoonlijkheid. De ontdekking dat ik een getalenteerd persoon ben die weet wat ie kan en wil is een toegevoegde waarde voor alle aspecten van mijn verdere bestaan en zal me kracht geven bij keuzes die zullen volgen.

Ik had nooit kunnen dromen welke verandering ik zou ervaren door deze training.

Ga vooral zo door met wat jullie doen; je bent een geweldig mens met vele inzichten waar je vele mensen mee kan helpen

Monique, ik ervaar jou als een zeer warme energieke vrouw die ons een ander niveau van onszelf wil laten binnenstappen. Iets waardoor we sterker worden en uiteindelijk veranderen tot een eenheid in onszelf!

Van trainster Monique heb ik (buiten het feit dat ze een hele goede trainster is) veel positiviteit, hartelijkheid en warmte mogen ontvangen. Monique weet met haar training mensen te raken.

De mensen van Identiti-Trainingen lijken erg goed te weten waar het allemaal om draait. Hier wordt er gekeken naar de mogelijkheden van mensen en niet naar de onmogelijkheden. En dit stuk is ontzettend belangrijk.

It was interesting, very good. I am grateful to Identiti for helping me to understand myself. No remarks, only good feedback.

Geweldig! Dit is wat ik zocht. Het gaat de diepte in en het gaat over mij en niet over een ‘baanzoekende’.

Heel goed verzorgd met veel aandacht voor de cursisten. Ik vond het fijn de tijd te krijgen voor een opdracht. Ik weet nu wat ik kan.

Ik heb tijdens de training veel geleerd wat mijn struikelblokken zijn en mijn vaardigheden. Wat ik meeneem uit deze training zijn waardevolle ideeën, heel veel blije gevoelens, dankbaarheid en veel liefde van mijn medecursisten.

Dankbaar dat ik mij heb aangemeld voor deze training. Monique, ik raad jullie echt aan om door te gaan met deze training, want het is echt nodig!

Kernwaarden

& beloftes

Kernwaarden

& Beloftes

Kernwaarden in hoe we te werk gaan zijn:

Een persoonlijke benadering
Herkenbaarheid creëren door te spiegelen
(“hey, dat herken ik in mijn relatie!”)
Duidelijkheid in ontwikkelingsroute
Tools die direct toepasbaar zijn en voor de rest van je leven bruikbaar blijven
De focus ligt op genezing en weer regie nemen over je leven