Pyramide Bosnië

Zeer krachtige energieplaats
op slechts 2 uur vliegen

Schrijf u nu in voor de volgende energie reis

Een prachtige reis vol
cultuur, heling en liefde
op één van de krachtigste plekken
van moeder Aarde

Pyramide Bosnië

Zeer krachtige energieplaats
op slechts 2 uur vliegen

Schrijf u nu in voor de volgende energie reis

Een prachtige reis vol
cultuur, heling en liefde
op één van de krachtigste plekken
van moeder Aarde

Eerste reis gepland voorjaar 2021

Momenteel zijn we in de achtergrond bezig om de ideale Pyramide energiereis / retrait neer te zetten.
De insteek is om een ervaring te creëren die nog lang na zal resoneren, waardoor onze belofte van energie opladen waargemaakt kan worden.
We verwachten deze reis aan te kunnen bieden inclusief alle (vegan) maaltijden, accommodatie en alle transfers.

Zie hieronder de 3 pijlers die gegarandeerd terug gaan komen in onze Pyramide energiereis in Bosnië.

Kampvuur bovenop de pyramide

Voor zonsondergang vertrekken we voor een stevige klim de pyramide van de zon op. Net voor de top laten we onze spullen achter en klimmen we als groep naar de top van de pyramide waar zich een 9e eeuwse ruïne bevindt, waar we zullen mediteren bij het ondergaan van de zon. Hierna dalen we weer af terug naar het “basiskamp” waar inmiddels een lekker vuurtje brand. Hier krijgt iedereen de mogelijkheid te reflecteren op de gebeurtenissen en inzichten van de dag.

Pyramides en tunnels Ravne

Op deze dag zullen we onder begeleiding van een professionele gids de verschillende gebieden bezoeken van de 4 Bosnische Pyramides. Tijdens het  dagprogramma bezoeken we de tunnels Ravne, waar het zuurstoflevel over de 20% is en waar er een vibratie gemeten is van 25KHz. Door deze vibratie, in combinatie met het hoge zuurstofgehalte, worden deze tunnels als helend ervaren. In de avond houden wij hier als groep een privé sessie onder begeleiding van onze energie coaches.

De Eeuwenoude Medina van Sarajevo

Op ongeveer 35km van de Pyramide van Bosnië ligt de hoofdstad Sarajevo. Deze stad kent een heerlijke Medina en oude moskee waar je helemaal tot rust kunt komen in de oude straatjes van de stad. De pittoreske winkeltjes, waar gelukkig niemand staat te proppen om je naar binnen te krijgen, herbergen een scala aan oude en nieuwe ambachten en verandert in de avond in een wonderbaarlijke wereld van harmonie tussen geloven, culturen en tijdperken.

Ben jij klaar voor een energierijke verandering?

Hou mij op de hoogte

Terugblikken van deelnemers

Een selectie van onze leukste feedback

Sinds ik onderdeel heb mogen zijn van de training van Identiti-Trainingen, ervaar ik een verhelderende kijk op mijn behoeftes en kwaliteiten. Ik sta versteld van de groei die ik ben doorgaan.

Ik ben door de training van Identiti-Trainingen in contact gekomen met een dieper deel van mijn persoonlijkheid. De ontdekking dat ik een getalenteerd persoon ben die weet wat ie kan en wil is een toegevoegde waarde voor alle aspecten van mijn verdere bestaan en zal me kracht geven bij keuzes die zullen volgen.

Ik had nooit kunnen dromen welke verandering ik zou ervaren door deze training.

Ga vooral zo door met wat jullie doen; je bent een geweldig mens met vele inzichten waar je vele mensen mee kan helpen

Monique, ik ervaar jou als een zeer warme energieke vrouw die ons een ander niveau van onszelf wil laten binnenstappen. Iets waardoor we sterker worden en uiteindelijk veranderen tot een eenheid in onszelf!

Van trainster Monique heb ik (buiten het feit dat ze een hele goede trainster is) veel positiviteit, hartelijkheid en warmte mogen ontvangen. Monique weet met haar training mensen te raken.

De mensen van Identiti-Trainingen lijken erg goed te weten waar het allemaal om draait. Hier wordt er gekeken naar de mogelijkheden van mensen en niet naar de onmogelijkheden. En dit stuk is ontzettend belangrijk.

It was interesting, very good. I am grateful to Identiti for helping me to understand myself. No remarks, only good feedback.

Geweldig! Dit is wat ik zocht. Het gaat de diepte in en het gaat over mij en niet over een ‘baanzoekende’.

Heel goed verzorgd met veel aandacht voor de cursisten. Ik vond het fijn de tijd te krijgen voor een opdracht. Ik weet nu wat ik kan.

Ik heb tijdens de training veel geleerd wat mijn struikelblokken zijn en mijn vaardigheden. Wat ik meeneem uit deze training zijn waardevolle ideeën, heel veel blije gevoelens, dankbaarheid en veel liefde van mijn medecursisten.

Dankbaar dat ik mij heb aangemeld voor deze training. Monique, ik raad jullie echt aan om door te gaan met deze training, want het is echt nodig!