Trainingen voor managers, cliënten, zorg medewerkers en voor jou!

Vanuit het zuiden van het land verzorgen wij onze trainingen. Op onze eigen locatie, letterlijk midden in het bos, omgeven door licht, rust en sereniteit gaan wij met onze deelnemers de diepte in.

Monique (Mo)

Voor mij is er niets mooiers dan mensen een stukje te mogen begeleiden op hun levenspad. Dit doe ik op mijn eigen-wijze en authentieke manier; soms confronterend maar altijd liefdevol en met respect. Door mijn hooggevoeligheid kijk ik dwars door al jouw pijnlagen heen en maak ik contact met jouw hart en jouw potentieel. Dit is mijn grootste talent, om het beste uit jou te halen en je te motiveren en inspireren aan de slag te gaan met jouw potenties die je zult gaan (her-)ontdekken.
Als ervaringsdeskundige op meerdere leefgebieden, ondersteun ik jou graag met mijn levenservaringen en de door mijzelf (door-)ontwikkelde psychosociale trainingen. Daarnaast ligt mijn hart ook in het geven van Reiki-cursussen. In mijn vrije tijd omring ik mij graag met mijn kinderen & vrienden, of trek ik mij even terug om weer op te laden. Bewegen in de natuur is heel belangrijk voor mij en middels mediteren ontvang ik boodschappen die mij inspireren en motiveren.

Leuk ook jou te mogen ontmoeten!

Monique van de Laar is de trainer en eigenaar van Identiti Trainingen. Zij is van oorsprong ook psychosociaal therapeut, Reikimaster, (geregistreerd) sociaal werker en auteur van het boek “Alles begint met de emotionele erfenis van onze(voor)ouders”.

Ook heeft Monique een periode in Zuid-Afrika gewoond en trainingen in het Engels gegeven aan de social workers in de townships van Durban die de methodieken hebben kunnen toepassen in hun werkveld.

Boban (Bo)

Al vanaf kleins af aan weet ik dat ik een ware ondernemer ben. Toen ik emotioneel en financieel vast kwam te zitten in 2013 was het Monique die mij terug leidde naar het licht. Sinds haar training en het hervinden van mijn talenten en kracht, zijn we dikke maatjes geworden. En al snel kwam Identiti tot leven. Een heerlijke tijd waarbij ik mijn talent om mensen te begeleiden mocht inzetten om mensen na de training verder te begeleiden, vooral als het ging om jonge ondernemers met een pakkend idee/concept. Na mijn opleiding sociaal pedagogisch/cultureel werker ben ik aan de NHTV verder gaan studeren in de media branche. Hierdoor breng ik naast het ondernemerschap een stuk kennis als media ontwikkelaar mee in de organisatie. Mijn passie ligt bij het mensen laten inzien dat ze bijna altijd veel meer in hun mars hebben dan ze zelf denken. Het is een ware verademing om dat punt te mogen aanschouwen dat zij dit zelf gaan inzien!

En ja, ook jij bent een getalenteerd mens!

Boban is naast coach en presentator van de koppels seminars eigenaar van Identiti Trainingen. Ook is hij sinds 2009 ondernemer en eigenaar van het internationaal mediabedrijf The Dutch & Famous, wat onder verschillende namen opereert in 6 verschillende landen.

Identiti 

Sinds 2013 helpt Identiti mensen die klaar zijn voor een verandering in hun leven. Veelal in groepsverband vinden de trainingen plaats door heel Nederland en daar buiten. Met de speciale training voor uitkeringsgerechtigden heeft Identiti Trainingen, destijds onder de vlag van Identiti.me, samen mogen werken met o.a. de gemeente Oosterhout. In deze periode van 3 jaar hebben vele uitkeringsgerechtigden hun weg terug gevonden naar de arbeidsmarkt, en met name naar een volledigere identiteit.

Kernwaarden

& beloftes

Kernwaarden

& Beloftes

Kernwaarden in hoe we te werk gaan zijn:

Een persoonlijke benadering
Herkenbaarheid creëren door te spiegelen
(“hey, dat herken ik in mijn relatie!”)
Duidelijkheid in ontwikkelingsroute
Tools die direct toepasbaar zijn en voor de rest van je leven bruikbaar blijven
De focus ligt op genezing en weer regie nemen over je leven

Terugblikken van deelnemers

Een selectie van onze leukste feedback

Sinds ik onderdeel heb mogen zijn van de training van Identiti-Trainingen, ervaar ik een verhelderende kijk op mijn behoeftes en kwaliteiten. Ik sta versteld van de groei die ik ben doorgaan.

Ik ben door de training van Identiti-Trainingen in contact gekomen met een dieper deel van mijn persoonlijkheid. De ontdekking dat ik een getalenteerd persoon ben die weet wat ie kan en wil is een toegevoegde waarde voor alle aspecten van mijn verdere bestaan en zal me kracht geven bij keuzes die zullen volgen.

Ik had nooit kunnen dromen welke verandering ik zou ervaren door deze training.

Ga vooral zo door met wat jullie doen; je bent een geweldig mens met vele inzichten waar je vele mensen mee kan helpen

Monique, ik ervaar jou als een zeer warme energieke vrouw die ons een ander niveau van onszelf wil laten binnenstappen. Iets waardoor we sterker worden en uiteindelijk veranderen tot een eenheid in onszelf!

Van trainster Monique heb ik (buiten het feit dat ze een hele goede trainster is) veel positiviteit, hartelijkheid en warmte mogen ontvangen. Monique weet met haar training mensen te raken.

De mensen van Identiti-Trainingen lijken erg goed te weten waar het allemaal om draait. Hier wordt er gekeken naar de mogelijkheden van mensen en niet naar de onmogelijkheden. En dit stuk is ontzettend belangrijk.

It was interesting, very good. I am grateful to Identiti for helping me to understand myself. No remarks, only good feedback.

Geweldig! Dit is wat ik zocht. Het gaat de diepte in en het gaat over mij en niet over een ‘baanzoekende’.

Heel goed verzorgd met veel aandacht voor de cursisten. Ik vond het fijn de tijd te krijgen voor een opdracht. Ik weet nu wat ik kan.

Ik heb tijdens de training veel geleerd wat mijn struikelblokken zijn en mijn vaardigheden. Wat ik meeneem uit deze training zijn waardevolle ideeën, heel veel blije gevoelens, dankbaarheid en veel liefde van mijn medecursisten.

Dankbaar dat ik mij heb aangemeld voor deze training. Monique, ik raad jullie echt aan om door te gaan met deze training, want het is echt nodig!