Oplossingen voor professionals

Bent u een medewerker van een gemeente, een zorgorganisatie of van het UWV en bent u op zoek naar een empowerment training? Op deze pagina vindt u naast de trainingen die (incompany) geschikt zijn als training voor uw personeel ook de nodige oplossingen voor uw cliënt(en)? Wij denken graag met u mee om uw aanbod te verbreden en uw medewerkers naar een hoger niveau te tillen. Wij bieden diverse producten aan die aansluiten bij uw doelstellingen, welke door samenwerking met verschillende gemeentes in het verleden, tot in detail zijn doorontwikkeld.

Lijkt één van onderstaande trainingen interessant? Wij komen graag bij u op bezoek om goed af te stemmen waar onze verwachtingen elkaar treffen. Hieronder dan ook een selectie van de trainingen die zijn geschreven / zijn om te buigen naar een passend traject voor uw doelgroep.
Ook kunnen wij eventueel ingehuurd en geplaatst worden door detacheringsbureaus.

Training Zelf ont-wikkeling

Met deze training geven wij die zorg professionals die net dat extra zetje in de rug kunnen gebruiken datgeen wat ze nodig hebben. Ook voor cliënten geldt deze belofte. Door binnen zichzelf de antwoorden te vinden (her)vinden deelnemers inspiratie, motivatie en vooral het zelfvertrouwen om de controle weer in eigen handen te nemen en te deze te behouden.

Lees meer

Psycho- sociale Methodiek

Voor professionals hebben wij een training ontwikkeld die deelnemers meeneemt in de methodieken die wij doorgaans toepassen in al onze trainingen, namelijk Innerlijk Kind, Deelpersoonlijkheden en het uitvoeren van een diepgaande tekening analyse. Met deze methodieken heeft u als zorgprofessional de tools in huis om uw cliënten te leren zichzelf te leren helpen.

Lees meer

Kom in je kracht training

Ook de mensen die verder verwijderd zijn van het bedrijfsleven en/of kampen met de zwaardere uitdagingen zijn welkom bij Identiti. Langdurig ziek (geweest) en moeite om de weg terug te vinden naar de bedrijfscultuur of arbeidsmarkt? Dan is deze diepgaande training exact wat jij nodig hebt. Onze diepgaande Kom in je Kracht training duurt 9 dagen verdeelt over 6 maanden.

Lees meer

Reshape Yourself in 365 days

Vergt één van uw cliënten persoonlijke aandacht? Kan één van uw medewerkers wel wat extra ondersteuning gebruiken tijdens een herintreding? Bekijk dan ons drieluik. Door lekker sporten te combineren met 1-op-1 begeleiding naast onze training zelfontwikkeling, stomen wij iedere deelnemer aan deze training klaar voor een nieuwe positieve en energieke verandering!

Lees meer

Kernwaarden

& beloftes

Kernwaarden

& Beloftes

Kernwaarden in hoe we te werk gaan zijn:

Een persoonlijke benadering
Herkenbaarheid creëren door te spiegelen
(“hey, dat herken ik in mijn relatie!”)
Duidelijkheid in ontwikkelingsroute
Tools die direct toepasbaar zijn en voor de rest van je leven bruikbaar blijven
De focus ligt op genezing en weer regie nemen over je leven

Terugblikken van deelnemers

Een selectie van onze leukste feedback

Sinds ik onderdeel heb mogen zijn van de training van Identiti-Trainingen, ervaar ik een verhelderende kijk op mijn behoeftes en kwaliteiten. Ik sta versteld van de groei die ik ben doorgaan.

Ik ben door de training van Identiti-Trainingen in contact gekomen met een dieper deel van mijn persoonlijkheid. De ontdekking dat ik een getalenteerd persoon ben die weet wat ie kan en wil is een toegevoegde waarde voor alle aspecten van mijn verdere bestaan en zal me kracht geven bij keuzes die zullen volgen.

Ik had nooit kunnen dromen welke verandering ik zou ervaren door deze training.

Ga vooral zo door met wat jullie doen; je bent een geweldig mens met vele inzichten waar je vele mensen mee kan helpen

Monique, ik ervaar jou als een zeer warme energieke vrouw die ons een ander niveau van onszelf wil laten binnenstappen. Iets waardoor we sterker worden en uiteindelijk veranderen tot een eenheid in onszelf!

Van trainster Monique heb ik (buiten het feit dat ze een hele goede trainster is) veel positiviteit, hartelijkheid en warmte mogen ontvangen. Monique weet met haar training mensen te raken.

De mensen van Identiti-Trainingen lijken erg goed te weten waar het allemaal om draait. Hier wordt er gekeken naar de mogelijkheden van mensen en niet naar de onmogelijkheden. En dit stuk is ontzettend belangrijk.

It was interesting, very good. I am grateful to Identiti for helping me to understand myself. No remarks, only good feedback.

Geweldig! Dit is wat ik zocht. Het gaat de diepte in en het gaat over mij en niet over een ‘baanzoekende’.

Heel goed verzorgd met veel aandacht voor de cursisten. Ik vond het fijn de tijd te krijgen voor een opdracht. Ik weet nu wat ik kan.

Ik heb tijdens de training veel geleerd wat mijn struikelblokken zijn en mijn vaardigheden. Wat ik meeneem uit deze training zijn waardevolle ideeën, heel veel blije gevoelens, dankbaarheid en veel liefde van mijn medecursisten.

Dankbaar dat ik mij heb aangemeld voor deze training. Monique, ik raad jullie echt aan om door te gaan met deze training, want het is echt nodig!