Relatietherapie

Bewuster in je relatie!

Een uitdaging in de meeste relaties is om te communiceren en te blijven communiceren.

Plan een intake

Relatietherapie

Bewuster in je relatie!

Een uitdaging in de meeste relaties is om te communiceren en te blijven communiceren.

Plan een intake

We spreken niet dezelfde taal!

Met dit traject bieden we koppels een kans om op een laagdrempelige manier de relatie* weer een boost te geven. Een uitdaging in de meeste relaties is om te communiceren en te blijven communiceren. Een relatie is naast natuurlijk genieten van elkaar, ook hard werken. Feit is inmiddels dat een relatie vaak afvlakt omdat er niet meer gecommuniceerd wordt. Gevolg is dat de man de vrouw niet meer begrijpt en andersom, de vrouw begrijpt de man niet meer. Het bekende fenomeen ‘de mannen komen van mars en de vrouwen van venus’, blijkt waarheid! Er is al veel geschreven over de verschillen tussen man en vrouw; hoe ze anders denken, voelen en handelen. Als je hiervan op de hoogte bent, heeft je relatie een veel grotere kans van slagen.

Plan een intake voor jullie samen

Na het intakegesprek is er de mogelijkheid te kiezen voor 3 of 5 sessies. In deze sessies gaat onze relatiecoach Boban in gesprek met ofwel jullie samen, of met beide individueel. De laatste en afrondende sessie zal altijd met jullie beiden plaats vinden. Hierna is het aan jullie als koppel of je door wilt gaan met de sessies.

Blijvend feit: In de basis hou je van de ander.

Terugblikken van deelnemers

Een selectie van onze leukste feedback

Sinds ik onderdeel heb mogen zijn van de training van Identiti-Trainingen, ervaar ik een verhelderende kijk op mijn behoeftes en kwaliteiten. Ik sta versteld van de groei die ik ben doorgaan.

Ik ben door de training van Identiti-Trainingen in contact gekomen met een dieper deel van mijn persoonlijkheid. De ontdekking dat ik een getalenteerd persoon ben die weet wat ie kan en wil is een toegevoegde waarde voor alle aspecten van mijn verdere bestaan en zal me kracht geven bij keuzes die zullen volgen.

Ik had nooit kunnen dromen welke verandering ik zou ervaren door deze training.

Ga vooral zo door met wat jullie doen; je bent een geweldig mens met vele inzichten waar je vele mensen mee kan helpen

Monique, ik ervaar jou als een zeer warme energieke vrouw die ons een ander niveau van onszelf wil laten binnenstappen. Iets waardoor we sterker worden en uiteindelijk veranderen tot een eenheid in onszelf!

Van trainster Monique heb ik (buiten het feit dat ze een hele goede trainster is) veel positiviteit, hartelijkheid en warmte mogen ontvangen. Monique weet met haar training mensen te raken.

De mensen van Identiti-Trainingen lijken erg goed te weten waar het allemaal om draait. Hier wordt er gekeken naar de mogelijkheden van mensen en niet naar de onmogelijkheden. En dit stuk is ontzettend belangrijk.

It was interesting, very good. I am grateful to Identiti for helping me to understand myself. No remarks, only good feedback.

Geweldig! Dit is wat ik zocht. Het gaat de diepte in en het gaat over mij en niet over een ‘baanzoekende’.

Heel goed verzorgd met veel aandacht voor de cursisten. Ik vond het fijn de tijd te krijgen voor een opdracht. Ik weet nu wat ik kan.

Ik heb tijdens de training veel geleerd wat mijn struikelblokken zijn en mijn vaardigheden. Wat ik meeneem uit deze training zijn waardevolle ideeën, heel veel blije gevoelens, dankbaarheid en veel liefde van mijn medecursisten.

Dankbaar dat ik mij heb aangemeld voor deze training. Monique, ik raad jullie echt aan om door te gaan met deze training, want het is echt nodig!

Kernwaarden

& beloftes

Kernwaarden

& Beloftes

Kernwaarden in hoe we te werk gaan zijn:

Een persoonlijke benadering
Herkenbaarheid creëren door te spiegelen
(“hey, dat herken ik in mijn relatie!”)
Duidelijkheid in ontwikkelingsroute
Tools die direct toepasbaar zijn en voor de rest van je leven bruikbaar blijven
De focus ligt op genezing en weer regie nemen over je leven