Uitkeringsgerechtigd?

Wat werkt nou eens WEL voor mij?!

Zoveelste bedrijf. Baantjes die je niet liggen. Wat wordt mijn beroepskeuze?
Waar hoor ik thuis? Welke vacature past het beste bij mij?! Wij leren je om hier de rest van je leven anders naar te gaan kijken.

Plan een intake

Uitkeringsgerechtigd?

Wat werkt nou eens WEL voor mij?!

Zoveelste bedrijf. Baantjes die je niet liggen. Wat wordt mijn beroepskeuze?
Waar hoor ik thuis? Welke vacature past het beste bij mij?! Wij leren je om hier de rest van je leven anders naar te gaan kijken.

Plan een intake

Inzet? Een baan die bij jou past.

Speciaal voor jou hebben we een aantal trainingen ontwikkeld.
In deze trainingen gaan we aan de slag met drie verschillende methodieken
die samen bijdragen aan jouw ware identiteit.
En hoogstwaarschijnlijk volgt de daarbij behorende baan in no time!
Lees hieronder meer over de verschillende methodieken die we gebruiken.

Spreekt onze werkwijze je aan? Neem dan contact met ons op om te zien of jouw uitkerende instantie deze training vergoedt.

Innerlijk kind

Als kind ontwikkel je overlevingsstrategieën. Deze had je nodig om pijnlijke situaties aan te kunnen. Wanneer je volwassen bent, gebruik je deze overlevingsstrategieën vaak nog steeds (onbewust). Alleen zorgt dit ervoor dat je nog steeds vanuit een (gekwetst) kind bewustzijn denkt, voelt en of handelt en oude pijnen in stand houdt. Met deze methodiek zal je versteld staan van wat er allemaal mogelijk is in je volwassen leven en vanuit een volwassen bewustzijn. Je gaat vanuit je hoofd naar je hart leven en zien wat écht belangrijk is voor jou!

Deelpersonen

Jouw persoonlijkheid bestaat uit allemaal delen; ook wel deelpersonen genoemd. Tezamen vormen zij jouw gehele identiteit. Zo heb je bijvoorbeeld ‘De boze’ of ‘De slimme’ deelpersoon, maar in jouw geval ook ‘De zieke’. Zonder dit te beseffen identificeer je je vaak maar met 1 deelpersoon, namelijk de deelpersoon die op de voorgrond staat. Hierdoor sluit je je af van andere (positieve) deelpersonen en leef je jouw leven niet ten volle. Ontdek met deze methodiek hoe je weer in evenwicht kunt komen en blijven, door alle deelpersonen te laten samenwerken.

Tekening analyse

Het maken van een tekening brengt je naar jouw onderbewustzijn; daar waar alle antwoorden en potentieel zijn te vinden.
Het gaat er niet om hoe je tekent, maar wat je tekent. Een boeiende en openbarende methodiek die telkens weer de waarheid naar boven haalt. Want één ding is zeker: de tekening liegt nooit!

“Als je genezen wilt worden, moet je eerst ziek worden”

– Rumi –

Ben jij klaar voor de nieuwe ik?

Meer trainingen bekijken
Intakegesprek aanvragen

Kernwaarden

& beloftes

Kernwaarden

& Beloftes

Kernwaarden in hoe we te werk gaan zijn:

Een persoonlijke benadering
Herkenbaarheid creëren door te spiegelen
(“hey, dat herken ik in mijn relatie!”)
Duidelijkheid in ontwikkelingsroute
Tools die direct toepasbaar zijn en voor de rest van je leven bruikbaar blijven
De focus ligt op genezing en weer regie nemen over je leven

Terugblikken van deelnemers

Een selectie van onze leukste feedback

Sinds ik onderdeel heb mogen zijn van de training van Identiti-Trainingen, ervaar ik een verhelderende kijk op mijn behoeftes en kwaliteiten. Ik sta versteld van de groei die ik ben doorgaan.

Ik ben door de training van Identiti-Trainingen in contact gekomen met een dieper deel van mijn persoonlijkheid. De ontdekking dat ik een getalenteerd persoon ben die weet wat ie kan en wil is een toegevoegde waarde voor alle aspecten van mijn verdere bestaan en zal me kracht geven bij keuzes die zullen volgen.

Ik had nooit kunnen dromen welke verandering ik zou ervaren door deze training.

Ga vooral zo door met wat jullie doen; je bent een geweldig mens met vele inzichten waar je vele mensen mee kan helpen

Monique, ik ervaar jou als een zeer warme energieke vrouw die ons een ander niveau van onszelf wil laten binnenstappen. Iets waardoor we sterker worden en uiteindelijk veranderen tot een eenheid in onszelf!

Van trainster Monique heb ik (buiten het feit dat ze een hele goede trainster is) veel positiviteit, hartelijkheid en warmte mogen ontvangen. Monique weet met haar training mensen te raken.

De mensen van Identiti-Trainingen lijken erg goed te weten waar het allemaal om draait. Hier wordt er gekeken naar de mogelijkheden van mensen en niet naar de onmogelijkheden. En dit stuk is ontzettend belangrijk.

It was interesting, very good. I am grateful to Identiti for helping me to understand myself. No remarks, only good feedback.

Geweldig! Dit is wat ik zocht. Het gaat de diepte in en het gaat over mij en niet over een ‘baanzoekende’.

Heel goed verzorgd met veel aandacht voor de cursisten. Ik vond het fijn de tijd te krijgen voor een opdracht. Ik weet nu wat ik kan.

Ik heb tijdens de training veel geleerd wat mijn struikelblokken zijn en mijn vaardigheden. Wat ik meeneem uit deze training zijn waardevolle ideeën, heel veel blije gevoelens, dankbaarheid en veel liefde van mijn medecursisten.

Dankbaar dat ik mij heb aangemeld voor deze training. Monique, ik raad jullie echt aan om door te gaan met deze training, want het is echt nodig!