Identiteit?!

Kan ik wel overal
mezelf zijn?

Heb je niet het recht om op iedere plek volledig jezelf te zijn?
Hoe ben je jezelf als je boos bent? Hoe ga je om met de ander zonder jezelf te verliezen?
Deze vragen en meer komen in deze training ruim aan bod!

Plan een intake

Identiteit?!

Kan ik wel overal
mezelf zijn?

Heb je niet het recht om op iedere plek volledig jezelf te zijn?
Hoe ben je jezelf als je boos bent? Hoe ga je om met de ander zonder jezelf te verliezen?
Deze vragen en meer komen in deze training ruim aan bod!

Plan een intake

Vaak heb je je onbewust geïdentificeerd met bijvoorbeeld je (groot)ouders, je verleden, je partner of je baan, maar WIE BEN JIJ?

Monique helpt jou jezelf te leren helpen in je persoonlijke ontwikkeling; om te komen tot en blijven bij wie jij in wezen bent! Jouw ware IK.

In de eerste 2 dagen ga je werken met jouw innerlijk kind. Iedere volwassene heeft ook een innerlijk kind in zich, we zijn immers allemaal kind geweest! Je komt tot de kern van (vaak onbewust) aangeleerde ongewenste gedragingen, denkpatronen en gevoelens uit jouw kindertijd. Deze waren destijds nodig om jou te beschermen tegen pijnlijke situaties. Vaak spelen deze gedragingen, patronen en gevoelens in je volwassen leven nog een rol. Dit kan jou ervan weerhouden om je leven ten volle te leven. In deze training leer je om jouw (kind-)pijnen om te buigen naar een volwassen bewustwording en houding.
Je kunt dan de juiste keuzes gaan maken vanuit jouw eigen identiteit. Je trekt meer positieve dingen aan, zoals bijvoorbeeld gezonde relaties, een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid, of werkt wat écht bij jou past.

Nadat je aan de slag bent gegaan met jouw innerlijk kind, gaan we op de volgende 2 trainingsdagen werken met de vele facetten van jouw persoonlijkheid; Maak kennis met jouw deelpersonen! Denk bv maar eens aan ‘De koppige’ deelpersoon in jou, of ‘De krachtige’ deelpersoon. Jouw persoonlijkheid bestaat uit tientallen deelpersonen die kenmerkend en uniek zijn voor jouw gehele identiteit. Ze hebben allen een eigen manier van denken, voelen en handelen. Je gaat jouw verschillende sterke en zwakke deelpersonen herkennen. Beide heb je nodig om goed te kunnen functioneren, maar vaak worden ze weggestopt wat disharmonie veroorzaakt. Je hebt (+/-) prikkels nodig om jezelf te blijven ontwikkelen en in actie te komen. Je zult merken dat met deze psychosociale methodiek veel op zijn plaats zal vallen. Je leert hoe je zowel jouw positieve als negatieve deelpersonen kunt integreren in jouw leven en hoe ze kunnen samenwerken. Hierdoor ontstaat harmonie.

Je krijgt een totaalbeeld van jouw identiteit, wat je vrijheid geeft in je doen en laten, evenwichtigheid, en een (groter) gevoel van (zelf-) vertrouwen.

Op de zesde trainingsdag gaan we met de groep een stilte-wandeling in het bos maken, waarna we hier ook gaan lunchen (bij droog weer). Na terugkeer in de trainingsruimte, ga je een korte presentatie geven over jouw ont-wikkelde IK en de ontwikkeling(en) waar je je na de training op wil gaan richten.

De volgende thema’s komen tijdens de training aan bod:

 • Leren (weggestopte) gevoelens en pijnen te (door)voelen en te verwerken
 • Inzicht krijgen in de dingen die je raken en je gemoedstoestand negatief beïnvloeden
 • Leren grenzen te stellen
 • Leren om geluk bij jezelf te vinden i.p.v. bij anderen te zoeken
 • Leren om kritiek, schuld en schaamte los te laten
 • Zelf de regie over jouw leven nemen
 • Gaan staan voor wie JIJ bent

Monique gaat je eenvoudige toepasbare technieken aanleren die te gebruiken zijn voor de rest van je leven én aan de hand van jouw eigen antwoorden!

Daarnaast streeft zij bij al haar trainingen naar:

 • Een warme ambiance met gelijkgestemden
 • Een creatieve en uitdagende werkwijze
 • Kleine groepjes zodat eenieder voldoende aandacht krijgt (min 4 en max 8 personen)

Deze training is geschikt voor iedereen met een flinke dosis motivatie om aan zichzelf te willen werken. En wie

 • Zijn of haar eigen identiteit wilt ontdekken; Wie ben ik – Wat kan ik – Wat wil ik
 • Zich wilt bevrijden van (innerlijke) pijnen
 • Vastloopt in zijn of haar leven op emotioneel – mentaal – lichamelijk en of spiritueel vlak

Voorafgaande de training heb je een vrijblijvend intake-gesprek met Monique om kennis te maken en om samen na te gaan of de training geschikt is voor jou. Plan je intakegesprek via onze website.

Gedurende de hele periode dat je de training volgt, kun je 2 keer p/m ondersteuning per email van Monique krijgen. Jij kan zelf bepalen of je hier gebruik van wilt maken of niet. Of misschien vind je het fijn om met je mededeelnemers buiten de training om af te spreken. Dit zal zeker gestimuleerd worden.

De training verschilt van andere trainingen door de diepgang en dat je jezelf leert te helpen voor de rest van je leven.

Een vrijblijvende intake aanvragen

“Bewust-worden en bewust-blijven is mijns inziens de sleutel tot geluk”

Opbouw:
In kleine groepen met gelijkgestemden, ga je jouw innerlijke reis aan onder de bevlogen leiding van Monique; soms confronterend, maar altijd liefdevol en met respect!

Duur:              6  dagen van 9.00 – 17.00 uur.
Dagen:           Je kunt kiezen uit donderdagen of zaterdagen.
Om de 4 weken vindt een trainingsdag plaats.
Start:               2 keer per jaar; in het voorjaar en in het najaar
Prijs*:             € 1299,-

* Prijs is inclusief uitgebreide lunch op trainingsdagen, alle drankjes en versnaperingen, volledige syllabus en werkboek, individuele e-mail ondersteuning en cursuscertificaat bij afronding.

 

Direct meer informatie

Investeer in jezelf met deze training Zelf ONT-wikkeling

Terugblikken van deelnemers

Een selectie van onze leukste feedback

Sinds ik onderdeel heb mogen zijn van de training van Identiti-Trainingen, ervaar ik een verhelderende kijk op mijn behoeftes en kwaliteiten. Ik sta versteld van de groei die ik ben doorgaan.

Ik ben door de training van Identiti-Trainingen in contact gekomen met een dieper deel van mijn persoonlijkheid. De ontdekking dat ik een getalenteerd persoon ben die weet wat ie kan en wil is een toegevoegde waarde voor alle aspecten van mijn verdere bestaan en zal me kracht geven bij keuzes die zullen volgen.

Ik had nooit kunnen dromen welke verandering ik zou ervaren door deze training.

Ga vooral zo door met wat jullie doen; je bent een geweldig mens met vele inzichten waar je vele mensen mee kan helpen

Monique, ik ervaar jou als een zeer warme energieke vrouw die ons een ander niveau van onszelf wil laten binnenstappen. Iets waardoor we sterker worden en uiteindelijk veranderen tot een eenheid in onszelf!

Van trainster Monique heb ik (buiten het feit dat ze een hele goede trainster is) veel positiviteit, hartelijkheid en warmte mogen ontvangen. Monique weet met haar training mensen te raken.

De mensen van Identiti-Trainingen lijken erg goed te weten waar het allemaal om draait. Hier wordt er gekeken naar de mogelijkheden van mensen en niet naar de onmogelijkheden. En dit stuk is ontzettend belangrijk.

It was interesting, very good. I am grateful to Identiti for helping me to understand myself. No remarks, only good feedback.

Geweldig! Dit is wat ik zocht. Het gaat de diepte in en het gaat over mij en niet over een ‘baanzoekende’.

Heel goed verzorgd met veel aandacht voor de cursisten. Ik vond het fijn de tijd te krijgen voor een opdracht. Ik weet nu wat ik kan.

Ik heb tijdens de training veel geleerd wat mijn struikelblokken zijn en mijn vaardigheden. Wat ik meeneem uit deze training zijn waardevolle ideeën, heel veel blije gevoelens, dankbaarheid en veel liefde van mijn medecursisten.

Dankbaar dat ik mij heb aangemeld voor deze training. Monique, ik raad jullie echt aan om door te gaan met deze training, want het is echt nodig!

Kernwaarden

& beloftes

Kernwaarden

& Beloftes

Kernwaarden in hoe we te werk gaan zijn:

Een persoonlijke benadering
Herkenbaarheid creëren door te spiegelen
(“hey, dat herken ik in mijn relatie!”)
Duidelijkheid in ontwikkelingsroute
Tools die direct toepasbaar zijn en voor de rest van je leven bruikbaar blijven
De focus ligt op genezing en weer regie nemen over je leven