Zelfontwikkeling, Persoonlijke groei, Persoonlijke ontwikkeling

Al deze termen bevatten dezelfde kern: Jij bent toe aan een verandering in je leven. Een verandering die je verder gaat helpen in je dagelijkse bestaan, een lastige keuze waar je tegenaan loopt of een boost gaat geven op het pad dat je al bewandelt.

Zowel voor de mensen die door iemand anders zijn gewezen op onze methodieken en die voor het eerst in aanraking komen met het idee van “werken aan jezelf”, als voor zij die nog meer diepgang zoeken hebben wij trainingen ontwikkeld die aansluiten bij jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.

Neem contact met ons op

Wie ben ik?
Wat kan ik?
Wat wil ik?

Onze trainingen, speciaal ontwikkeld
voor mensen die met zichzelf aan de slag willen

Selecteer hier één van onze trainingen voor meer informatie of om direct een intake gesprek aan te vragen.

Zelf
ont-wikkeling
in identiteit

Doelgroep:
Iedereen vanaf 18 jaar

Drieluik
Reshape yourself
in 365 days

Binnen een jaar kun jij alles aan!

Ambulante zorgverlening

Gewoon bij jou thuis
dus in een vertrouwde omgeving

Kom
in je kracht
training

Hervind jezelf
na lange ziekte
of arbeidsloosheid

‘Couples’
Relatie therapie

Amor Vincit Omnia
Want liefde
overwint alles!

Pas wanneer ik volledig accepteer wie ik ben, kan ik veranderen.

– Carl R. Rogers

Terugblikken van deelnemers

Een selectie van onze leukste feedback

Sinds ik onderdeel heb mogen zijn van de training van Identiti-Trainingen, ervaar ik een verhelderende kijk op mijn behoeftes en kwaliteiten. Ik sta versteld van de groei die ik ben doorgaan.

Ik ben door de training van Identiti-Trainingen in contact gekomen met een dieper deel van mijn persoonlijkheid. De ontdekking dat ik een getalenteerd persoon ben die weet wat ie kan en wil is een toegevoegde waarde voor alle aspecten van mijn verdere bestaan en zal me kracht geven bij keuzes die zullen volgen.

Ik had nooit kunnen dromen welke verandering ik zou ervaren door deze training.

Ga vooral zo door met wat jullie doen; je bent een geweldig mens met vele inzichten waar je vele mensen mee kan helpen

Monique, ik ervaar jou als een zeer warme energieke vrouw die ons een ander niveau van onszelf wil laten binnenstappen. Iets waardoor we sterker worden en uiteindelijk veranderen tot een eenheid in onszelf!

Van trainster Monique heb ik (buiten het feit dat ze een hele goede trainster is) veel positiviteit, hartelijkheid en warmte mogen ontvangen. Monique weet met haar training mensen te raken.

De mensen van Identiti-Trainingen lijken erg goed te weten waar het allemaal om draait. Hier wordt er gekeken naar de mogelijkheden van mensen en niet naar de onmogelijkheden. En dit stuk is ontzettend belangrijk.

It was interesting, very good. I am grateful to Identiti for helping me to understand myself. No remarks, only good feedback.

Geweldig! Dit is wat ik zocht. Het gaat de diepte in en het gaat over mij en niet over een ‘baanzoekende’.

Heel goed verzorgd met veel aandacht voor de cursisten. Ik vond het fijn de tijd te krijgen voor een opdracht. Ik weet nu wat ik kan.

Ik heb tijdens de training veel geleerd wat mijn struikelblokken zijn en mijn vaardigheden. Wat ik meeneem uit deze training zijn waardevolle ideeën, heel veel blije gevoelens, dankbaarheid en veel liefde van mijn medecursisten.

Dankbaar dat ik mij heb aangemeld voor deze training. Monique, ik raad jullie echt aan om door te gaan met deze training, want het is echt nodig!