Op zoek naar een passende incompany training voor het team? Nieuwe psychosociale methodieken ontdekken als professional?

Dan bent u bij Identiti Trainingen aan het goede adres. Als u zich kunt vinden in één van onderstaande profielen, lees dan gerust verder.

  • U bent van een zorgorganisatie en zoekt een training voor uw teamleden of voor uzelf als professional
  • U vindt het belangrijk om uw werkwijze steeds verder uit te bouwen met nieuwe methodieken
  • U bent op zoek naar ambulante zorgverlening of een passende training voor uw cliënten

Incompany trainingen

In principe kunnen al onze trainingen als incompany training worden aangeboden m.u.v. Reshape Yourself in 365 days. Of het nu gaat om het inspireren van een selectie van uw werknemers die langdurig ziek zijn, of juist om een groep medewerkers die gemotiveerd zijn om nieuwe methodieken te leren. Wij gaan altijd op zoek naar de diepgang en oorzaken achter problematieken waardoor er oplossingen op langer termijn ontstaan. Onze belofte: U leert tools te gebruiken die direct toepasbaar zijn.

Intakegesprek aanvragen

Trainingen voor professionals

In onze incompany training voor professionals leren wij onze deelnemers psychosociale methodieken als innerlijk kind, deelpersoonlijkheden en tekening analyse toe te passen in hun eigen werkveld. Het succes en de lovende reacties op deze training heeft ons doen besluiten deze training ook aan te bieden aan professionals die hun horizon willen verbreden. Via ons contact formulier kunt u zich als individu inschrijven voor deze training, waarmee iedere 4 maanden met een nieuwe groep wordt gestart.

Incompany trainingen

Uw cliënten, onze zorg

Wij streven ernaar uw cliënten (terug) op de goede weg te krijgen, waarbij zelfredzaamheid uiteindelijk het uitgangspunt is. De zogenaamde draaideur cliënten die steeds opnieuw aankloppen voor hulp zouden grotendeels tot het verleden moeten horen. Onze trainingen zijn ontwikkeld om het (negatieve) zelfbeeld en de daarbij behorende, vaak uit het verleden overgenomen, gedragingen om te buigen naar een positief zelfbeeld. De trainingen van Identiti Trainingen geven de deelnemers daadkracht en motivatie, wat hen motiveert zelf de regie weer in de hand te nemen.

Denk hierbij aan de volgende indicaties:

  • Langdurig ziektebeeld
  • (Lange) afstand tot de arbeidsmarkt
  • Gedemotiveerde houding richting betaalde arbeid
  • Vastgelopen op emotioneel/mentaal/lichamelijk vlak
  • Laag zelfbeeld

Ook onze Ambulante Zorgverlening kan hierbij uitkomst bieden.

Meer info Ambulante Zorgverlening
Direct contact opnemen

Want zorg verdient niets dan het beste

Voor professionals hebben wij deze trainingen in onze portefeuille

Selecteer hier één van onze trainingen voor meer informatie of om direct een intake gesprek aan te vragen.

In je kracht training

Voor hen die kampen
met langdurige ziekte
of arbeidsloosheid

Drieluik
Reshape yourself

Uw cliënten
uit laten stromen
binnen een jaar

Psychosociale methodieken

Incompany training
voor professionals
in de zorg

Ambulante zorgverlening

Één-op-één zorg
altijd in een vertrouwde omgeving
voor de cliënt

Zelf
ont-wikkeling
in identiteit

Motivatie & inspiratie
Voor uzelf, uw cliënt
of uw teamleden

Pas wanneer ik volledig accepteer wie ik ben, kan ik veranderen.

– Carl R. Rogers

Kernwaarden

& beloftes

Kernwaarden

& Beloftes

Kernwaarden in hoe we te werk gaan zijn:

Een persoonlijke benadering
Herkenbaarheid creëren door te spiegelen
(“hey, dat herken ik in mijn relatie!”)
Duidelijkheid in ontwikkelingsroute
Tools die direct toepasbaar zijn en voor de rest van je leven bruikbaar blijven
De focus ligt op genezing en weer regie nemen over je leven

Terugblikken van deelnemers

Een selectie van onze leukste feedback

Sinds ik onderdeel heb mogen zijn van de training van Identiti-Trainingen, ervaar ik een verhelderende kijk op mijn behoeftes en kwaliteiten. Ik sta versteld van de groei die ik ben doorgaan.

Ik ben door de training van Identiti-Trainingen in contact gekomen met een dieper deel van mijn persoonlijkheid. De ontdekking dat ik een getalenteerd persoon ben die weet wat ie kan en wil is een toegevoegde waarde voor alle aspecten van mijn verdere bestaan en zal me kracht geven bij keuzes die zullen volgen.

Ik had nooit kunnen dromen welke verandering ik zou ervaren door deze training.

Ga vooral zo door met wat jullie doen; je bent een geweldig mens met vele inzichten waar je vele mensen mee kan helpen

Monique, ik ervaar jou als een zeer warme energieke vrouw die ons een ander niveau van onszelf wil laten binnenstappen. Iets waardoor we sterker worden en uiteindelijk veranderen tot een eenheid in onszelf!

Van trainster Monique heb ik (buiten het feit dat ze een hele goede trainster is) veel positiviteit, hartelijkheid en warmte mogen ontvangen. Monique weet met haar training mensen te raken.

De mensen van Identiti-Trainingen lijken erg goed te weten waar het allemaal om draait. Hier wordt er gekeken naar de mogelijkheden van mensen en niet naar de onmogelijkheden. En dit stuk is ontzettend belangrijk.

It was interesting, very good. I am grateful to Identiti for helping me to understand myself. No remarks, only good feedback.

Geweldig! Dit is wat ik zocht. Het gaat de diepte in en het gaat over mij en niet over een ‘baanzoekende’.

Heel goed verzorgd met veel aandacht voor de cursisten. Ik vond het fijn de tijd te krijgen voor een opdracht. Ik weet nu wat ik kan.

Ik heb tijdens de training veel geleerd wat mijn struikelblokken zijn en mijn vaardigheden. Wat ik meeneem uit deze training zijn waardevolle ideeën, heel veel blije gevoelens, dankbaarheid en veel liefde van mijn medecursisten.

Dankbaar dat ik mij heb aangemeld voor deze training. Monique, ik raad jullie echt aan om door te gaan met deze training, want het is echt nodig!